Alla inlägg den 25 april 2011

Av Karin Fischer Kristiansson - 25 april 2011 20:13

Hoppas alla haft en riktigt skön påskhelg!    Påskafton var inte Qluras bästa dag, det var för varmt för planerad träning, så det blev ett, för hennes smak, ett alldeles för kort pass i trädgården. Därefter åkte vi iväg på kalas och det var jätte trevligt för oss på två ben, men Qlura uppskattar inte smällarna (som man inte får smälla!!!   ) och inte heller fyrverkerierna. Men hon klarade dem mycket bättre än hon gjort tidigare år - tack och lov!

Igår tränade vi på ny plan med nya störningar och en klurig bana. Klurig för att dumrutan låg precis framför rutan, inkallningen startade 1 meter från rutan och vänsterapporten i dirigeringen låg 1 m från andra kanten (ingången) på rutan. Det gick över förväntan.   . Men vi behöver träna mycket med apporteringsdirigering i närhet av ruta, då rutan är så mycket roligare   .


Idag har dagen tillbringats på Ullared...... och Qlura har varit ute med snäll svärfar mitt på dagen. Gissa om hon var taggad när vi kom hem   . Såååå roligt att gå ut och köra ett pass   Det blev ett pass med en massa detaljträning i trädgården och kanske att uppsättandet i fjärren löser sig, så småningom....... En liten länk blev det också.


Nu är det tillbaka till vardagen igen, jobb imorgon bitti.......



Ovido - Quiz & Flashcards