Direktlänk till inlägg 7 juli 2012

Tanspots Brentanos Bhettie-Beluga

Prinsessan har fått en hovdam och familjen har därmed utökats med ännu en medlem.

Får jag presentera:

 

foto: Kennel Tanspots

Tanspots Brentanos Bhettie-Beluga "Kitty"

Kitty blir 5 år i december och vi har fått låna henne från Kennel Tanspots, Maria Winberg, hon kommer troligtvis att åka hem ibland och bli mamma igen. Kitty är inte vilken Lancashire Heeler som helst - hon är helt underbar. Hon kom till oss i söndags och när hon klev över tröskeln så sa hon "Jaha, är det här jag ska bo nu" - gjorde sig hemmastadd och beter sig som om hon alltid bott här.

  • Kitty är glad, positiv, orädd, fräck och full med energi
  • Hon kan ingenting på kommando, fel - hon kommer när man ropar hennes namn, trots det är hon otroligt lätt att ha att göra med, hon är väldigt följsam och har kunnat gå lös sedan dag 2.
  • Prinsessan och hovdamen kommer väldigt bra överens, långt över förväntan och vi hoppas nu att Qlura kommer uppleva att hon har sällskap när hon är själv hemma.
  • Kitty älskar att busa och kela i soffan
  • Barnen tycker jätte mycket om henne och hon tycker om dem och äntligen får barnen en hund som de kan leka med....   
  • Qlura får numera skynda sig lite om hon ska få karamellerna som delas ut, för annars finns det någon annan som vääldigt gärna vill ha dem.

Jag och Qlura tränar ingenting just nu - det vi kan göra ibland när andan faller på, är att leka en massa. Det ligger i linje med den träningsomläggning jag har bestämt att vi ska prova, Prinsessan har tidigare ibland kommit undan med att maska och vara lite lat... - slut med det nu   och i takt med att vi håller oss till konditions- muskelbyggarplanen, så verkar hon faktiskt ta i mer och mer - dessutom hjälper hovdamen till att konkurrera om leksakerna och köttbullarna, vilket också Qlura taggar på och i och med det verkar hon också uppskatta lekarna ännu mer. Så efter en första utvärdering så verkar det som om vi är på rätt väg.


Det kommer inte att bli någon regelrätt träning förrän i början av augusti, då ska vi damma av momenten, så får vi se hur mycket vi hinner med innan 18 augusti, då det är rankingtävling i Kungsör.....   . Den är ju jätte viktig på ett sätt, samtidigt som om jag vill komma till bukt med den brist på engagemang jag ibland kan uppleva, så behöver jag göra en större omläggning i min träning och tro på och hålla fast vid den ett tag oavsett vilka tävlingar som ligger framför oss. Qlura är ung och det kommer fler rankingtävlingar och eventuella mästerskap.


Till sist: ett STORT GRATTIS till bästa coachingkamraterna, Cecilia, Erika och Ulli, som tävlade i Råhagen igår!!!!   Jätte fina insatser av er alla, även om det inte räckte hela vägen för några och absolut hela vägen för någon - fina SM-poäng!!!   


 
ANNONS
 
Veronica Nyman

Veronica Nyman

8 juli 2012 11:58

Oj, halkade in via Sanna´s blogg - roligt att hitta! Och ett hem är aldrig helt komplett förrän där finns en liten hovdam eller PrimaDonna från Maria Winberg, så ja - du är definitivt på rätt väg!! :-) Grattis till alla era framgångar det sista!!

http://svekhultia.wordpress.com

Karin Fischer Kristiansson

8 juli 2012 16:01

Eller hur, man behöver en hovdam/primadonna eller sparringpartner och Marias små är som gjorda för det!

Tack för Grattis!!
Hoppas vi ses någon mer gång!

 
Anna & Juni

Anna & Juni

15 juli 2012 00:32

Kul med ett nytillskott! De är verkligen för underbara, lite minikelpie över dem :)

http://www.annaronge.com/blogg

Karin Fischer Kristiansson

15 juli 2012 16:02

De är verkligen störtsköna!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Här var det inte uppdaterat på länge.....   Men....................... Vi vann rankingtävlingen i Kungsör idag!!!!!   12 rankingpoäng!!! Vi hade startnummer sist, kul upplägg där vi gick in på planen 4 gånger, först platsliggning, sedan 4 mom...

Av Karin Fischer Kristiansson - 12 februari 2013 14:05

Hon var tänkt som framförallt hovdam och sparringpartner till prinsessan - hon blev det - men hon blev så mycket mer!!! Hon tillför en massa glädje till hela familjen, hon är alltid full av energi, tar livet med en klackspark, är med på alla upptå...

Av Karin Fischer Kristiansson - 11 februari 2013 20:02

Lov skulle nog inte Qlura säga, kanske mer sport som i träning som i jätte roligt :-) Backträning / intervaller på morgonen, detaljer på lunchen, länkar på eftermiddagen och vittring i hotellkorridoren innan läggning. Det Prinsessan inte tycker...

Av Karin Fischer Kristiansson - 2 februari 2013 13:43

Idag var vi två tappra som dök upp för tävlingsträning. Gruppmomenten funkade ok, note to my self - tass förflyttning i sitt i grupp. Planen var att länka ihop hela elitprogrammet i traditionell ordning med kommendering, för att se hur det håll...

Av Karin Fischer Kristiansson - 28 januari 2013 20:14

Kan bli låångt detta...... Det absolut roligaste och mest inspirerande landslagsläger jag varit på      Fredagskvällen började med tankar från mentalcoachen P-O om hur man kan analysera vad man gör som påverkar tävlingssituationen och åtgärder ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se