Direktlänk till inlägg 3 mars 2011

Vad har jag gett mig in på......

foto, Gittan Magnusson

Snart är det så här grönt.......  


Nu har PMet kommit till rankingtävlingen i Kungsör om 2 veckor. HJÄLP! Det var längesedan jag blev nervös när PM damp ner i brevlådan, men nu blev jag varse den gamla känslan... Så många otroligt duktiga ekipage som ska vara med, vad har jag valt att utsätta mig för......


Vår målsättning, vår egen tävling, min och Qluras, är att lyckas ha roligt och som en duktig hundtränare sa, ge Qlura en positiv upplevelse. Jag ska dessutom insupa alla fina detaljer och ta med dem hem att träna på inför tävlingen i juni.   

Det ska bli riktigt roligt att tävla när alla moment är omkastade. Tävlingen börjar med gruppmomenten, förståss, därefter kommer inkallningen och allra sist ligger fria följet - visst är det häftigt!


Först en inomhustävling på Tjörn på lördag som jag ser fram emot. Spännande att se hur gruppmomenten kommer att gå efter vår senaste erfarenhet i köket här hemma.... (se tidigare inlägg)

Därefter blir det mycket länkningsträning och då kanske framför allt länken hopp-apport och fjärrdirigering, samt länken rutan och fria följet, tror att de kan ställa till det en del för den lilla prinsessan. När hon har lite för hög intensitet så flyttar hon gärna, speciellt vänster baktass. Så dels länk samt en massa träning på fjärr, separat, för att hitta rätt rörelse igen. Och efter rutan är jag rädd för att hon har hög belöningsförväntan, vilket kan göra det svårt att gå ett frittfölj i önskvärd position.


KUL med utmaningar!!!!!!    

 
 
Jenny/Nike

Jenny/Nike

3 mars 2011 20:25

Ni kommer att glänsa!

http://lydnadshundar.bloggagratis.se

Karin Fischer Kristiansson

3 mars 2011 20:44

Jenny, tack! =)

 
Ingen bild

gittan

3 mars 2011 20:37

Kommer att gå jättebra i Kungsör, ni är så duktiga! Lycka till på lördag åxå, rapport krävs!! Himla snygg bild, förresten!!

/gittan

Karin Fischer Kristiansson

3 mars 2011 20:43

En bra fotograf har tagit denna fina bild ;-).

Ok, rapport kommer =)

Tack för att du tror på oss :)

 
Ingen bild

Mia o Melker

3 mars 2011 22:06

Jag är övertygad om att det kommer gå jättebra!! Både du och Qlura har ju visat att ni presterar när det verkligen gäller!! Och OM det nu inte skulle gå som du vill så är det precis som du skriver - ta det som en erfarenhet (positiv sådan) för er båda!! Vi håller tummar o tassar!!

//Mia

Karin Fischer Kristiansson

4 mars 2011 08:39

Tack Mia!!!! Det värmer!!!!!

 
Ingen bild

Marie o Unni

3 mars 2011 23:36

Jag ser att du har rätt tänk Karin, inte se det som svårigheter utan utmaningar. Det fick vi en liten föreläsning om i Varberg i tisdags. Och det är klart att ens egen inställning är viktig.
Lycka till nu

Karin Fischer Kristiansson

4 mars 2011 08:38

Tänk vad påverkad man blir av sina träningskamrater =). Det gäller att välja dem med omsorg =).
Jag tränar på att se hindren/svårigheterna/begränsningarna som utmaningar........

 
Erika, Noa & Scout

Erika, Noa & Scout

4 mars 2011 07:26

Lycka till i helgen! Även om namnen på startlistan kan se skrämmande ut så hör du och Qlura hemma där också! Förhoppningsvis kommer jag och Sandra vara där och stötta och heja :-)

http://www.springertok.wordpress.com

Karin Fischer Kristiansson

4 mars 2011 08:36

Det hade varit sååå kul om ni kom!!

 
Ingen bild

Ann och vovvarna

4 mars 2011 08:44

Lycka till på Tjörn!! Lycka till hela år 2011,skall bli kul att följa er fast det inte är brukset! Missar ibland info just där men du påminner ju bra här på fejsan,tack!

Karin Fischer Kristiansson

4 mars 2011 10:02

Ann, det värmer, trots att du är en så´n där "bruksare" ;-).
Lycka till själv!!!!

 
Hanna

Hanna

4 mars 2011 08:53

Det kommer gå lysande! Ni kommer visa var skåpet ska stå och vi kommer hålla alla tassar & tummar för er.

http://www.kennelblagul.blogspot.com

Karin Fischer Kristiansson

4 mars 2011 10:01

Nja, visa var skåpet ska stå, det var nog att ta i lite.. ;-) =). Men vi ska försöka åka och ha kul i alla fall =). Tack Hanna!!

 
Matilda

Matilda

4 mars 2011 09:50

Lycka till, helt rätt inställning tycker jag. Passa på att insupa så mycket som möjligt och se det som vilken tävlign som helst. känslan är viktigast .-)

http://www.aquaseers.se

Karin Fischer Kristiansson

4 mars 2011 09:59

Vi ska försöka! ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Här var det inte uppdaterat på länge.....   Men....................... Vi vann rankingtävlingen i Kungsör idag!!!!!   12 rankingpoäng!!! Vi hade startnummer sist, kul upplägg där vi gick in på planen 4 gånger, först platsliggning, sedan 4 mom...

Av Karin Fischer Kristiansson - 12 februari 2013 14:05

Hon var tänkt som framförallt hovdam och sparringpartner till prinsessan - hon blev det - men hon blev så mycket mer!!! Hon tillför en massa glädje till hela familjen, hon är alltid full av energi, tar livet med en klackspark, är med på alla upptå...

Av Karin Fischer Kristiansson - 11 februari 2013 20:02

Lov skulle nog inte Qlura säga, kanske mer sport som i träning som i jätte roligt :-) Backträning / intervaller på morgonen, detaljer på lunchen, länkar på eftermiddagen och vittring i hotellkorridoren innan läggning. Det Prinsessan inte tycker...

Av Karin Fischer Kristiansson - 2 februari 2013 13:43

Idag var vi två tappra som dök upp för tävlingsträning. Gruppmomenten funkade ok, note to my self - tass förflyttning i sitt i grupp. Planen var att länka ihop hela elitprogrammet i traditionell ordning med kommendering, för att se hur det håll...

Av Karin Fischer Kristiansson - 28 januari 2013 20:14

Kan bli låångt detta...... Det absolut roligaste och mest inspirerande landslagsläger jag varit på      Fredagskvällen började med tankar från mentalcoachen P-O om hur man kan analysera vad man gör som påverkar tävlingssituationen och åtgärder ...

Ovido - Quiz & Flashcards